Du er dit vigtigste værktøj

af

Du er dit vigtigste værktøj

Jeg  skal have en samtale med en medarbejder omkring hendes adfærd i afdelingen. Jeg har efterhånden fået en del klager over hende og det er ikke første samtale vi skal have.

Jeg vil have hende til at indse, at der er nogle ting der skal ændres og jeg vil gerne have en god snak med hende om, hvordan hun oplever det og hvad hun tænker, der skal være anderledes. Jeg ville ønske, hun ville tage sin del af ansvaret for, at der er trivsel og godt samarbejde i vores afdeling.

Min udfordring er, at når vi holder et møde, så siger hun ingenting, hun vil ikke snakke om det – hun vil ikke bidrage!

Jeg bliver så frustreret og jeg bliver egentlig vred på hende og jeg tror sagtens, at hun kan se det på mig.

Det ender altid med, at jeg bare snakker og snakker og hun sidder der, helt passivt og bare venter på at få lov til at gå.

Jeg har besluttet mig for en anden tilgang denne gang, men jeg ved det er en   kæmpe udfordring for mig, at gøre noget andet. Jeg er ikke god til alt det der føle noget – jeg vil gerne bare have resultater!

Jeg vil gerne have at vi kan snakke åbent og konkret om det og lægge en plan.                            En indledning fra en leder i en ledertræning. 

Der er ikke nogen stålfaste regler om god ledelse og heller ikke hvordan du kommunikerer eller fører en dialog i alle de forskellige situationer, du befinder dig i som leder.

Derfor er det super vigtigt, at du ikke låser sig fast i en bestemt selvforståelse eller identitetsopfattelse, men derimod evner at være professionel fleksibel, åben og nysgerrig og indgå konstruktivt i relationer på mange forskellige måder – altså hvordan du bruger dig selv som værktøj.

Metaforisk set, kan det både være brugbart, at være hammeren, filen, skruetrækkeren eller limen.
Alle de værktøjer har du liggende i din værktøjskasse, men nogen af dem kan være godt støvet, fordi du ikke særlig tit hiver dem op af kassen.

Du har måske fundet det virkeligt brugbart – og succesfuldt – at bruge skruetrækkeren, så den har du hevet op af kassen mange gange. Du ved lige hvor den ligger, du ved lige hvordan den skal bruges og du er virkelig tryg ved at anvende skruetrækkeren. Måske er du blevet så god til den, og tryg ved den, at den kommer op af kassen, næsten lige meget hvilken opgave eller situation du står overfor.

Nogen gange har den ikke virket efter hensigten og du har tænkt, næste gang jeg står overfor samme opgave, eller udfordring, vil jeg hive hammeren op – den er mere brugbar til den her opgave.

Problemet er bare, at din hånd er så vant til at fiske den der skruetrækker op, at du rækker ud efter den, nærmest uden at tænke over det. De gange hvor du virkelig har tænkt over det og fundet hammeren frem i stedet for

skruetrækkeren, så har den ligget helt forkert i hånden. Den har været for tung og den har været svær rigtig at holde ved og du er kommet til at prøve at skrue med den. Den har bare været helt forkert og den har absolut ikke hjulpet dig med opgaven.

Det har faktisk resulteret i følelsen af, ikke at kunne dit håndværk så godt, som du gerne vil.

Når du skal lede forskellige medarbejdere i forskellige situationer har du brug for at kunne trække på alle dine værktøjer – også dem som ikke føles godt i hånden (endnu).

At kunne bruge alle dine forskellige værktøjer, kræver at du finder dem frem og finder ud af, hvordan de ligger godt i hånden, hvornår de giver dig de resultater du gerne vil opnå og hvilken effekt de har på andre.

Når jeg kombinerer coaching og professionel ledertræning på mine udviklingsforløb, får du mulighed for, netop at prøve dine værktøjer af og finde ud af, hvordan du skal vende og dreje dem, for at de giver mening.

Du får lov til at øve dig uden omkostninger – tvært imod! Og du får dermed den kropslige erfaring der gør, at dine forskellige værktøjer kan hives op af værktøjskassen, når du står og skal bruge dem.

Du skal stadig være bevidst om, at bruge et andet værktøj end du plejer, men du vil have en klar ide om, hvordan det ligger i hånden og du vil kende dine styrker og udfordringer ved lige præcis det værktøj.

Det var fedt, at vi trænede vores ledelse sammen som ledergruppe, fordi vi kan sparre med hinanden bagefter og man lærer hinanden bedre at kende og hvordan man kan bruge eller hjælpe hinanden i hverdagen.

Jeg synes det var rigtig fedt, fordi jeg fik prøvet mig selv af som leder. Det gav noget håndgribelig erfaring og indsigt i, hvordan forskellige samtaler eller situationer kan forløbe. Jeg blev bevidst om, hvad jeg skal være opmærksom på, hvad jeg ikke skal gøre og hvad jeg skal gøre mere af – det er gennem handling, at man får erfaring.

Anne-Sofie Christensen

Økonomichef

I ledertræningen kom jeg i indgreb med mig selv på en helt anden måde.

Når man pauser træningen, kan man snakke med de andre om det der sker. Det var det man godt kunne tænke sig, når man rigtigt sidder i sådan en samtale og så lige sige ”pause, jeg skal lige… Hvad synes I?”                                 Når jeg oplever noget i hverdagen kommer der nogle associationer frem – det virker rigtig godt – fx nogle af de svære samtaler vi havde her i efteråret, så var det rigtig godt at have prøvet det af inden.

Peter Nielsen

Kørselschef

Ledertræningen gør at jeg bliver nødt til at grave ind i, hvordan vil jeg egentlig gerne vil fremstå – altså hvordan jeg gerne vil kommunikere. Jeg erfarede fx, at jeg skal passe på med ikke at pakke mit budskab for meget ind, men holde fokus på, at give det budskab jeg gerne vil. Både med min adfærd og med mine ord.

Når du sidder overfor skuespilleren er du nødt til at reagere præcis, som hvis du sidder overfor din medarbejder. Du er nødt til at tænke tanken til ende og blive helt konkret. At træne ansigt til ansigt – det er en helt anden dynamik.

Patrick Kristensen

Teamleder

Bliv klogere på din ledelse!

Bliv klogere på din ledelse!

Udvid dit ledelsesrepertoire og skab resultater.

Helt Gratis!

Velkommen. Du modtager nu mit nyhedsbrev der vil hjælpe dig til bedre ledelse