Feedback

Dit vigtigste værktøj som leder...

 

Indsigt i dig selv og dine

muligheder som leder,

skaber et reelt afsæt for

god og effektiv ledelse…

 

 

 

Fremtidens lederudvikling!

Det skal ses, mærkes og  opleves…

Du giver feedback hele tiden – om det er din hensigt eller ej

Kære leder, effektiv feedback kræver kvalitet i kommunikation og samtidig er feedback helt central for kontinuerlig udvikling.
Feedback omtales ofte som noget man gør i bestemte situationer, men feedback er også ’bare’ en del af vores hverdag – bevidst/ubevidst og direkte/indirekte – i det vi siger, det vi signalerer med vores kropssprog, og det vi viser via vores valg.

Fx når vi nikker anerkendende, når vi er stiltiende, når vi løfter øjenbrynet eller… 

I ledertræningen arbejder du med din personlige tilgang. Du finder dine forskellige veje til at få din feedback – eller dit budskab – tydelig og ordentligt sendt til modtageren.

Esben Hyla

Materielchef

En fed oplevelse. Det havde jeg aldrig nogensinde drømt om at skulle gøre. Det er så autentisk – jeg får ikke lov til at grine eller komme uden om. For en som mig, er det rigtig godt med noget praktik – og træning med en skuespiller, er meget bedre end at sidde og terpe bøger, det er der slet ingen tvivl om.

Forløbet sætter skarpt fokus på forholdet mellem ledelsesstil og “medarbejdertype” ved feedback.

Forløbet tager afsæt i hverdagen og er meget praksisnært med en certificeret coach og en professionel skuespiller.

Du vil møde forskellige typer medarbejdere, der udfordrer dig. Den ivrige, den nervøse, den vrede, den kede, den lede og mange flere…

Under ledertræningen bliver du bevidst om din personlige tilgang til feedback og hvordan du kan give feedback differentieret og tilpasset situationen.

Træning og coaching i feedback handler overordnet om, at du opnår bevidsthed om dine personlige forhold, der spiller ind på feedback.

Bevidsthed om hvornår du, i en travl hverdag bliver udfordret, hvordan og hvorfor? Hvad er det for forskellige perspektiver,
du har i spil og hvilke dilemmaer, afføder de?

Opmærksomheden rettes mod, hvordan du navigerer i hverdagens relationelle dilemmaer og hvordan du bruger din erfaring, intuition og dømmekraft. Du bliver komfortabel i det rum og formår at holde den gode feedback og relation for øje?

Coach og Facilitator

Jeg har igennem 6 år arbejdet med skuespillere i over 100 forskellige virksomheder, og jeg har i den grad set potentialet i at arbejde med lederudvikling i denne form.

Jeg har derfor udviklet et forløb, der giver ledere mulig for at ‘lege’ med ledelse, folde den ud og blive klogere på både sig selv og sin ledelse.

Kombinationen af coaching og skuespil giver dig mulighed for at komme helt “tæt” på. Det skaber indsigt i det der ligger bag dine handle- og reaktionsmønstre. Og når du først opnår indsigt og bevidsthed, kan du “vælge” din ledelse og lede autentisk og tilpasset situationen.

Patrick Kristensen

Teamleder

Ledertræningen gør, at jeg bliver nødt til at grave ind i, hvordan vil jeg egentlig gerne vil fremstå – altså hvordan jeg gerne vil kommunikere. Jeg erfarede fx, at jeg skal passe på med ikke at pakke mit budskab for meget ind, men holde fokus på, at give det budskab jeg gerne vil. Både med min adfærd og med mine ord.

Ledere på alle niveauer og både erfarne og uerfarne.

Du ønsker at blive bedre til at give konstruktiv og kontinuerlig feedback til både medarbejdere og kolleger.

Du har lyst til at dykke ned i dine egne styrker og udfordringer i feedback og undersøge hvordan det virker bedst for dig.

Du vil gerne udvide dine persolige handlemuligheder og tilgange.

Du har lyst og mod til at gå tæt på dig selv og sætte din erfaring og udfordringer i spil – selvfølgelig i et trygt og professionelt ‘set up’.

Form og læring tager sit afsæt i coaching. Der arbejdes med skabe indsigt, bevidsthed og derved kaste lys på nye muligheder.

Vi har gennem vores erfaringer, fået nogle billeder af hvad vi kan og hvad vi ikke kan. Hvem vi er og hvem vi ikke er. Det er dog meget sjældent hele sandheden.

Du rummer meget mere end det du gør brug af lige nu. Derfor skabes der en ramme og et rum, hvor du, med dit afsæt, kan udforske hvad du også kan og hvilke muligheder du også har.

Træningen sikrer, at ikke kun er en kognitiv rejse, men også en rejse der er konkret og praksisnær.

Professionel skuespiller og ledertræning

Spændende oplæg eller gode bøger kan ikke gøre det samme som ledertræning med en skuespiller. Det kan nemlig noget helt særligt!

Det giver dig mulighed for at afprøve nye handlemønstre i praksis og mærke hvordan det faktisk virker – hvordan opleves du egentligt? Hvad er din intention og hvordan bliver den modtaget?

Træning med en professionel skuespiller giver helt unikke rammer for refleksion og selvindsigt. Det giver dig faktisk mulighed for at “lege” med din ledelse – med fokus rettet mod dig selv og din udvikling.

Anders Linnet

General Manager

Ledelse er en af de ting der er meget svære at læse sig til, det er langt bedre at træne det. Jeg synes det er en genial måde og jeg synes det er måden at lære det på. At få lov til at sidde i det og så tale det igennem bagefter.

Feedback

1 dags intensiv og effektiv ledertræning  med max 12 deltagere.

KR  3.500,-

ekskl. 25% moms.

1 dag fra 9.00 – 17.00

Fuld forplejning

Certificeret coach og erfaren facilitator

Professionel skuespiller

 

Værktøjer, tips og tricks

Datoer

Feedback

April 2020

16. april 2020

Odense

1 dags intensiv og effektiv træning – max 12 deltagere

Feedback

Pladser

Maj 2020

6. Maj 2020

Odense

1 dags intensiv og effektiv træning – max 12 deltagere

Feedback

Pladser

Juni 2020

3. Juni 2020

Odense

1 dags intensiv og effektiv træning – max 12 deltagere

Feedback

Pladser

Tilmeld Feedback

Mette Lego Aamand
+45 24 37 39 55

Legoaamand@gmail.com

 

MLA

På FaceBook & LinkedIn

Bliv klogere på din ledelse!

Bliv klogere på din ledelse!

Udvid dit ledelsesrepertoire og skab resultater.

Helt Gratis!

Velkommen. Du modtager nu mit nyhedsbrev der vil hjælpe dig til bedre ledelse