Læring og udvikling

af

Læring og udvikling

Læring sker når noget giver mening for os. Når vi skifter noget gammelt ud med noget nyt eller får mulighed for at bygge oven på det vi allerede ved – men det skal give mening, før vi bruger den viden vi opnår.

Når vi fx lærer, at vi skal udnytte vores medarbejderes potentiale, så giver det måske rigtig god mening i teorien og vi får en klar intention om at gøre det – så kan det være rigtig svært at vide præcis hvornår og hvordan?

Hvad er det præcis jeg skal gøre anderledes og hvornår? Det er den ene side. Den anden side er, hvordan oplever andre mig? Hvordan virker jeg på andre? Hvad er det for knapper jeg kan skrue på, for både at kunne udnytte Kaspers og Anettes potentiale?

Derfor tager jeg udgangspunkt i coaching og professionel træning med en skuespiller, når jeg laver udviklingsforløb. 

Når de to metoder kombineres hjælper coachingen med meningsskabelsen og med træningen får du det “nye” prøvet af på forskellige måder. Du finder din måde!

Foløbene er en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og træning og alt sammen med en coachende tilgang. Herudover er forløbene sammensat i små hold, der giver en skøn synergi mellem deltagerne – en videndeling der er til at tage og føle på.

Du får en masse viden, indsigter og personlig bevidsthed med hjem og du oversætter det til til dig og din praksis, inden du går ud af døren.

 

Det var fedt, at vi trænede vores ledelse sammen som ledergruppe, fordi vi kan sparre med hinanden bagefter og man lærer hinanden bedre at kende og hvordan man kan bruge eller hjælpe hinanden i hverdagen.

Jeg synes det var rigtig fedt, fordi jeg fik prøvet mig selv af som leder. Det gav noget håndgribelig erfaring og indsigt i, hvordan forskellige samtaler eller situationer kan forløbe. Jeg blev bevidst om, hvad jeg skal være opmærksom på, hvad jeg ikke skal gøre og hvad jeg skal gøre mere af – det er gennem handling, at man får erfaring.

Anne-Sofie Christensen

Økonomichef

I ledertræningen kom jeg i indgreb med mig selv på en helt anden måde.

Når man pauser træningen, kan man snakke med de andre om det der sker. Det var det man godt kunne tænke sig, når man rigtigt sidder i sådan en samtale og så lige sige ”pause, jeg skal lige… Hvad synes I?”                                 Når jeg oplever noget i hverdagen kommer der nogle associationer frem – det virker rigtig godt – fx nogle af de svære samtaler vi havde her i efteråret, så var det rigtig godt at have prøvet det af inden.

Peter Nielsen

Kørselschef

Ledertræningen gør at jeg bliver nødt til at grave ind i, hvordan vil jeg egentlig gerne vil fremstå – altså hvordan jeg gerne vil kommunikere. Jeg erfarede fx, at jeg skal passe på med ikke at pakke mit budskab for meget ind, men holde fokus på, at give det budskab jeg gerne vil. Både med min adfærd og med mine ord.

Når du sidder overfor skuespilleren er du nødt til at reagere præcis, som hvis du sidder overfor din medarbejder. Du er nødt til at tænke tanken til ende og blive helt konkret. At træne ansigt til ansigt – det er en helt anden dynamik.

Patrick Kristensen

Teamleder

Kontakt

Mette Lego Aamand
+45 2795 0119

Legoaamand@gmail.com

 

Bliv klogere på din ledelse!

Bliv klogere på din ledelse!

Udvid dit ledelsesrepertoire og skab resultater.

Helt Gratis!

Velkommen. Du modtager nu mit nyhedsbrev der vil hjælpe dig til bedre ledelse