Lederteams

Ledertræning i Teams

 

 

Personlig lederudviklingLedelse af forandring

Start jeres udvikling i dag!

Få et opstarts tilbud!

Teamudvikling

Ledertræning 

 

Med afsæt i jeres mål og udfordringer

Jeg har arbejdet med teams i forhold til mange forskellige temaer og mål.

Her er et par eksempler…

Ledelsesgrundlag

Organisationen havde vedtaget et nyt ledelsesgrundlag og det gav anledning til uenigheder i teamet. Vi sammensatte et forløb der satte ledelsesgrundlaget i spil. Vi brugte en skuespiller til at spille forskellige medarbejder typer og lederne blev udfordret på at tage afsæt i ledelsesgrundlaget. De fik kendskab og forståelse for deres forskellige tilgange og fortolkninger og de blev meget bedre til at dele og lære af hinanden.

Retning

Teamet var gledet længere og længere fra hinanden og der var efterhånden ikke noget samarbejde og dermed ingen effekt. Vi sammensatte et forløb med overskriften Fælles retning og brugte de 5 dysfunktioner til at snakke os ind på gensidige forventninger, mål, forhindringer og deres forskellige bidrag.

Forandring

Organisationen var igennem store forandringer og lederne havde i den grad brug for hinaden og temaet for at lykkedes. Vi satte en skuespiller i midten med forskellige holdninger til forandringerne og leder fik mulighed for i fællesskab at arbejde med de forskellige medarbejder typer. De tog rigtig meget viden og energi med fra indsatserne og fik nye handlemuligheder i deres ledelse.

Hvad har I brug for i jeres team?

Det var fedt, at vi trænede vores ledelse sammen som ledergruppe, fordi vi kan sparre med hinanden bagefter og man lærer hinanden bedre at kende og hvordan man kan bruge eller hjælpe hinanden i hverdagen.

Jeg synes det var rigtig fedt, fordi jeg fik prøvet mig selv af som leder. Det gav noget håndgribelig erfaring og indsigt i, hvordan forskellige samtaler eller situationer kan forløbe. Jeg blev bevidst om, hvad jeg skal være opmærksom på, hvad jeg ikke skal gøre og hvad jeg skal gøre mere af – det er gennem handling, at man får erfaring.

Anne-Sofie Christensen

Økonomichef

I ledertræningen kom jeg i indgreb med mig selv på en helt anden måde.

Når man pauser træningen, kan man snakke med de andre om det der sker. Det var det man godt kunne tænke sig, når man rigtigt sidder i sådan en samtale og så lige sige ”pause, jeg skal lige… Hvad synes I?”                                 Når jeg oplever noget i hverdagen kommer der nogle associationer frem – det virker rigtig godt – fx nogle af de svære samtaler vi havde her i efteråret, så var det rigtig godt at have prøvet det af inden.

Peter Nielsen

Kørselschef

Ledertræningen gør at jeg bliver nødt til at grave ind i, hvordan vil jeg egentlig gerne vil fremstå – altså hvordan jeg gerne vil kommunikere. Jeg erfarede fx, at jeg skal passe på med ikke at pakke mit budskab for meget ind, men holde fokus på, at give det budskab jeg gerne vil. Både med min adfærd og med mine ord.

Når du sidder overfor skuespilleren er du nødt til at reagere præcis, som hvis du sidder overfor din medarbejder. Du er nødt til at tænke tanken til ende og blive helt konkret. At træne ansigt til ansigt – det er en helt anden dynamik.

Patrick Kristensen

Teamleder

7

En gang om måneden

Jeg arbejder med temaet en gang om måneden.

 

 

7

Fire gange om året

Jeg arbejder med teamet fire gang om året.

7

Efter behov

Vi sammensætter et forløb med indsatser der matcher jeres behov.

Kontakt

Mette Lego Aamand
+45 2795 0119

Legoaamand@gmail.com

 

 

MLA

På FaceBook & LinkedIn

 

Bliv klogere på din ledelse!

Bliv klogere på din ledelse!

Udvid dit ledelsesrepertoire og skab resultater.

Helt Gratis!

Velkommen. Du modtager nu mit nyhedsbrev der vil hjælpe dig til bedre ledelse